Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki, jossa lapsi voi hiljentyä, rukoilla, laulaa, kuulla Jumalasta ja iloita yhdessäolosta.

SunnuntaiPyhis alk. 6.9.

• klo 13 Myllyntila, kauppakeskus Mylly

Ohjelmaan kuuluu leikki, askartelu, laulaminen ja hiljentyminen. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset yhdessä vanhempien kanssa. Alle nelivuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu kestää tunnin. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opettajat ovat koulutettuja, sitoutuneita vapaaehtoisia.

Arkipyhis

tiistaisin klo 14 - 15.45 alk. 25.8.

• Vaisaaren seurakuntakoti, Kunnaankatu 8

7 - 10 -vuotiaat lapset (1. - 3. -luokkalaiset) ovat tervetulleita laulamaan, leikkimään, askartelemaan ja hiljentymään. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat. Pyhiksessa tarjotaan pieni välipala.

Ilmoittaudu tästä.

Eeva Lahti, nuorisotyönohjaaja

Hanna Vuorio, seurakuntapastori

Legoista muodostettu ihmishahmojoukko.

Lastenkirkko

Käy myös katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Pääset sinne alla olevaa kuvaa klikkaamalla.