Hengellisten toivelaulujen yhteislaulukonsertti

Seurakuntasali

Hengellisten toivelaulujen yhteislaulukonsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, johon osallistumalla tuet lasten ja nuorten koulutusta kotimaassa sekä katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa maissa. Oman toiveensa voi laittaa Tasalan Kamarissa olevaan laatikkoon 13.2.- 13.3. välisenä aikana. Toiveita toteutetaan yhdessä Raision harmonikkojen, Anneli Uiton sekä kanttori Sini Niemisen johdolla. Konsertin käsiohjelma maksaa 5 € sisältäen myös kahvitarjoilun. Mahdollisuus ostaa arpoja ja tilata Yhteisvastuutuotteita. Olet lämpimästi tervetullut!

Seurakuntatoimisto suljettu

Seurakuntatoimisto suljettu henkilökuntapäivän vuoksi.

Tasalan Kamari

TASALAN KAMARISSA TÄNÄÄN