Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messu

la 20.4. kello 23.00

Tänä yönä kaikuu pääsiäisen riemullinen viesti: Kristus on voittanut kuoleman vallan! Yömessussa palvelemassa mm. Teppo Lummikko, Antti Pajunen, Katarina Engström ja Pyhän Martin Laulajat. Messun jälkeen kuljemme kulkueena seurakuntataloon syömään yhdessä yöpalaa ja vielä jakamaan ilon ja kiitoksen juhlan.

Pappi ja kanttori Hulvelan viikonavauksessa

Mukana Katarina Engström.

Tasalan Kamari

TASALAN KAMARISSA TÄNÄÄN

Tänään Tasalan Kamarissa

Gospel-lattarit

Tervetuloa kauden viimeiselle tunnille maksutta mukaan tanssimaan ja tutustumaan jo syksyä varten.