Raision, Ruskon ja Vahdon omaishoitajien kevätretki

to 9.5. kello 10.00

Omaishoitajien retkelle lähdetään Raision seurakuntatalolta klo 10, josta matka jatkuu Turun Hirvensaloon Pyhän Henrikin Ekumeeniseen taidekappeliin. Oppaan johdolla saamme tutustua ja kuulla kappelin syntyhistoriaa ja tätä päivää. Sieltä siirrymme lounaalle Hus Lindman- ravintolaan klo 12. Turun suurimpaan pyhättöön eli Tuomiokirkkoon menemme lounaan jälkeen opastetulle kierrokselle klo 13.30. Kohti Raisiota lähdemme klo 14.30. Retken omavastuuhinta on 10 €. Tervetuloa!

Seurakuntasali

Kirkkokahvit, puhe Toivo Pohjolainen