Juhannusjuhla Viherlahdessa

Viherlahden leirikeskus

Juhannusjuhla meren äärellä

Tarjolla on monipuolista tekemistä eri-ikäisille osallistujille. Ohjelmasta voi valita mieleisensä osat ja osallistua niihin yksin tai koko perheen kanssa. Ohjelmatarjottimella on mm. lipunnosto, yhteislaulua haitarisäestyksellä, pihapelejä kaikenikäisille, saippuakuplien tekoa, saunomista, juhannushartaus, makkaranpaistoa sekä kahvi- ja mehutarjoilu.

Mikäli sää on suotuisa ja osallistujista löytyy riittävästi kiinnostuneita, on tapahtumatarjottimella myös mahdollisuus soutuveneilyyn tai minicruisiin Viherlahden edustalla harmonikan säestyksellä, puistogospel-lattarit, juoksulenkki sekä opastettu juhannusteemainen luontopolku. Viherlahden maisemissa voi myös vain keskittyä nauttimaan luonnon kauneudesta ja valoisan kesäillan tunnelmasta.

Kanssasi juhannusta viettämässä ovat seurakunnan työntekijät Mira Paunikallio, Jukka Saarinen sekä Hannele ja Vesa Siltala. Seurakunta tarjoaa kaikille makkarat ja pullakahvit/mehut. Lisäksi voit halutessasi ottaa mukaan eväitä ja herkkuja itsellesi ja perheellesi.

Viherlahteen voi tulla omalla kyydillä ilman ennakkoilmoittautumista (osoite: Merimaskuntie 530, Naantali) tai seurakunnan järjestämällä linja-autokuljetuksella, (lähtö klo 16 keskustan srk-talon pihalta ja takaisin n. klo 21.15.). Yhteiskuljetukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon 14.6. mennessä Miralle: mira.paunikallio@evl.fi tai 044 7160 388. Kuljetuksen hinta on 5 €. Juhannusjuhla on maksuton ja avoin kaikille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätiedot Mira Paunikallio, mira.paunikallio@evl.fi tai 044 7160 388.

Pappilan perhetalo

Toimintaa seurakuntatalolla

Seurakuntatoimisto suljettu

Seurakuntatoimisto suljettu henkilökuntapäivän vuoksi.

Tasalan Kamari

TASALAN KAMARISSA TÄNÄÄN