Nimikkolähettien vierailu

Nimikkolähettien vierailu Myllyn kauppakeskus, Tasalan Kamari

Korhosten lähetyslentoperhe vierailee Raisiossa heinäkuussa.

MAF-Suomen nimikkolähetit Korhosten perhe on seurakunnassa vierailulla 25.-26.7.

Torstaina 25.7. heitä voi tulla jututtamaan Tasalan Kamarin kesäkahvilaan klo 10-13. Jos aamuaika on kesälomalla liian varhainen, Korhoset ovat myös tavattavissa Myllyntilassa klo 15-18.

Perjantaina Korhoset ovat Viherlahdessa leirivierailulla.

MAF-Suomi on osa kansainvälistä, ekumeenista lähetyslentoyhdistystä, joka sai alkunsa II-maailmansodan jälkeen. Silloin Englannin kuninkaallisten ilmavoimien pommituslentäjät halusivat ryhtyä tekemään jotain hyvää raunioina olevan Euroopan ja vähitellen koko maailman hyväksi. Perustettiin MAF (= Mission Aviation Foundation) Noista ajoista lähtien ovat MAF:in lentäjät kuljettaneet avustustarvikkeita katastrofialueille, lentäneet ambulanssilentoja ja siirtäneet lääkäreitä, lähetystyöntekijöitä, kanoja ja muita tarvikkeita aina sinne, minne kulloinkin on tarvittu.

Tule kysymään ja kuulemaan, mitä on Jarkon työ tänä päivänä lähetyslentäjänä Tansaniassa.

Myllyn kauppakeskus

Pyhäkoulu Myllyssä

Sunnuntaipyhiksessä lauletaan, leikitään ja hiljennytään.

Petäsmäen pyhäkoulu

Tule hiljentymään, leikkimään ja laulamaan.

Seurakuntasali

RaisioMessu: Intialaisia uutisia

Intialaisia uutisia. Intialaisten kristittyjen tämänhetkinen tilanne ja vaikeudet. TM Tero Vaarna, Open Doors -järjestö