Säveliä valon hahmossa - Toner i ljus och gestalt

Raision kirkko

Marianne Maans ja Sofia Lindroos yhdistävät konsertissaan kansanmusiikkia ja gregorianiikkaa. Meditatiivisien musiikillisen kokonaisuuden ohjelmisto koostuu laulu- ja instrumentaalimusiikista Itämerta ympäröivältä alueelta. Konsertissa kuullaan birgittalaissisarten lauluja kokoelmasta Cantus sororum, joita 1400-luvulta lähtien laulettiin mm. Naantalin ja Vadstenan luostareissa ja kansankoraaleja Suomesta, Ruotsista ja Virosta.

Mikkelinpäivän konsertti "Kohtaamisia"

Varosen musiikkiperhe: Olli ja Anna-Maaria sello sekä lapset Anni-Elina, oboe ja Elli-Aliisa, viulu konsertoivat Mikkelinpäivän iltana.

Lohdutuksen säveliä

Lauluja lohdutuksesta ja toivosta.

Antiikin aarioita -konsertti

Annukka Kuivisto ja Heidi Laakso, sopraano, Petter Andersson, baritoni ja Marko Autio, piano esittävät antiikin aarioita.