Kouluun, eskariin tai päivähoitoon lähtevien siunaaminen

Raision kirkko

Lapset siunataan matkaan kohti uutta elämänvaihetta Raision kirkossa torstaina 8.8. klo 17.30.

Lyhyeen siunaushetkeen ovat tervetulleita myös tutut aikuiset kuten isä, äiti, mummit ja papat sekä muut tärkeät läheiset. Myös kummien toivotaan mahdollisuuksien mukaan osallistuvan tähän lapsen tärkeään hetkeen.
Siunaushetken ohjelmassa on lastenlauluja, rukousta ja pieni puhe sekä alttarin ympärillä tapahtuva siunaus, jossa seurakunnan työntekijä laittaa kätensä kunkin lapsen pään päälle ja sanoo siunaussanat. Myös lapsen läheinen aikuinen voi olla mukana siunaamassa lasta.
Suuremman suojassa -siunaustilaisuus on valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain myös Raisiossa koulujen alkamisen aikoihin.

Pappilan leikkipuisto

Ulkoilua ja yhdessäoloa.

Vaisaaren seurakuntakoti

Vaisaaren perhekerho

Tavataan muita ja tullaan tutuiksi!