Ilta Sinulle sanoin ja sävelin

Seurakuntasali

Kaikille avoin illanvietto, jonka ohjelmassa on musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, iltarukous, herkullinen iltapala ja aikaa tavata tuttuja ja tutustua.

Syksyn ensimmäisessä Ilta Sinulle -tilaisuuden teemana on "Rajattoman rakkauden naapurissa". Tarjolla on pohdintaa ja tuttuja lauluja, joiden aiheina on kaiho, kaipaus ja ikävä, mutta myös rajaton rakkaus, joka antaa meille mahdollisuuden suhtautua elämään uusin silmin.
Puhujana on Seppo Niemeläinen ja musiikkivieraina Samuel Salminen ja Vilma Laurila. Mukana myös kanttori Jukka Saarinen.
Iltojen toteutuksesta vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi ja niitä järjestetään muutaman kerran vuodessa.
Ilta Sinulle -tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kokinvuoren seurakuntakoti

Seniorikerhon retki Saloon

Kokinvuoren seniorikerhon retki Saloon

Myllyn kauppakeskus

Odottavien äitien tapaaminen Myllyssä

Kaikille vauvaa odottaville avoin ryhmä Myllyssä. Tutustumista, keskustelua, vierailijoita ja vertaistukea.

Raision kirkko

KirkonMenot -iltamessu

Nuorekas arki-illan messu kaikenikäisille.