Miesten iltavapaa. Vieraana Samppa Lajunen

Seurakuntatalo

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille.Puhujavieraana tällä kertaa olympiavoittaja Samppa Lajunen kertomassa ajatuksiaan urheilusta, uskosta ym. Iltaa juontaa sanoin ja sävelin Joel Hallikainen.

Puhujavieraamme Samppa Lajunen voitti urallaan yhdistetyn hiihdon tähtiurheilijana kolme olympiakultaa, kaksi olympiahopeaa ja useita muita arvomitaleita sekä mm. yhdistetyn maailmancupin jo 17-vuotiaana. Saavutettuaan menestystä eri alueilla hän ajautui toteamaan, etteivät menestys, varallisuus ja kunnia kuitenkaan tuo pysyvää onnea elämään. Samppa kertoo ajatuksiaan urheilusta, uskosta ja elämästä lokakuun miestenillassa Raision seurakuntatalolla. Mukana miestenillassa myös Joel Hallikainen ja kitara.
Miesteniltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niissä käy runsaasti eri-ikäisiä miehiä niin Raisiosta kuin muiltakin paikkakunnilta ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.
Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton.
Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339

Tasalan Kamari

Tasalan Kamari avoinna

Tänään Tasalan Kamarissa

Myllyn kauppakeskus

Pappi paikalla Myllyssä

Pappi on tavattavissa seurakunnan Myllyn toimipisteessä joka perjantai klo 10.00-12.30.

Seurakuntatalo

Keskustelua suomenkielellä