Raision kirkko

Palvelulupaus: joka sunnuntai ja muu pyhäpäivä jumalanpalvelus Raision kirkossa klo 10
Kirkkokuljetus; tiedustelut ja tilaukset diakonissa Erja 044-7160326

Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Tänä sunnuntaina palvelemassa mm. saarna ja liturgia Antti Pajunen, avustamassa Mira Paunikallio ja kanttorina Katarina Engström

Tehkää tie Kuninkaalle! III adventtisunnuntain messu

Kansanlähetyksen nimikkopyhänä "tehdään tietä kuninkaalle". Kolmantena adventtina Kuninkaan tulo on jo lähellä. Lähellä on myös lähetystyö tässä messussa.

Lucia-andakt med Folkhälsan

Lucia med följe kommer från Åbo till Reso.

IV adventtisunnuntai, Kaikenlaisten perheiden messu

Oletko yksinhuoltaja tai kaksinhuoltaja? Onko sinulla bonus-lapsia tai lapsenlapsia? Asuuko kodissanne monikulttuurinen tai sateenkaariperhe? Tervetuloa viettämäään kaikkien perheiden messua neljäntenä adventtisunnuntaina, joka on omistettu lasta odottavalle Marialle.