Kamarin Kätevät- kädentaitoryhmä

Tasalan Kamari

Tammikuussa Kamarin Kätevät opettelevat makramesolmuja. Aina on mahdollisuus myös tehdä jotain omaa työtä tai alkuun voi vaikka vain seurata toisten työskentelyä, jos tuntuu siltä, että vielä ei itse uskalla lähteä mukaan.

Tammikuussa Kamarin Kätevät keskittyvät erityisesti Makrametyöskentelyyn. Opetellaan perussolmut ja tehdään yksinkertainen amppeli tai ryijy

Kokinvuoren seurakuntakoti

Kamarin Kätevät - kädentaitoryhmä

Hiihtolomaviikolla 21.2 ja seuraavalla viikolla 28.2. huovutetaan Kokinvuoressa. Huom! Silloin ei ole ryhmää Tasalan Kamarissa.

Tasalan Kamari

Korttitaiteilijat - lähetystyön korttiaskarteluryhmä

Lähetystyön korttiaskartelijat siirtyvät joulukorteista keväisimpiin aiheisiin parittoman viikon keskiviikkoisin klo 13-15 Tasalan Kamarissa.

Kokinvuoren seurakuntakoti

Kamarin Kätevät - kädentaitoryhmä