Arjen taukopaikka, Rukouksen talo

Raision kirkko

"Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen..." (Jer 31:9)
Kirkko on avoinna kaikille hiljentymistä ja rukousta varten tiistaisin klo 16.30-18.

Voit sytyttää kynttilän, istahtaa kirkonpenkkiin omine ajatuksinesi tai tuoda mukanasi pyyntöjä, kiitosaiheita ja hiljaisia huokauksia itsesi ja läheistesi puolesta.
Paikalla on usein pappi ja koulutettuja Rukouksen talon vastuuhenkilöitä, jotka halutessasi keskustelevat kanssasi ja rukoilevat toivomiesi asioiden puolesta erillisessä tilassa luottamuksellisesti. Rukouspyyntöjä voi myös jättää seurakunnan internet -sivujen kautta.
Tervetuloa hiljentymään hetkeksi kirkon rauhalliseen ilmapiiriin!

Myllyn kauppakeskus

Pappi Myllyssä klo 10-12

Vaisaaren seurakuntakoti

Vaisaaren seniorikerho

Sydämellisesti tervetuloa mukaan seurakunnan ystäväjoukkoon laulujen, sanan, päiväkahvien äärelle juuri sellaisena, kuin olet!

Tasalan Kamari

Lähetystyön korttiaskartelijat

Lähetystyön korttiaskartelijat siirtyvät joulukorteista keväisimpiin aiheisiin parittoman viikon keskiviikkoisin klo 13-15 Tasalan Kamarissa.