Iloa ja intoa vapaaehtoistyöhön

Kahvio

Intoa ja iloa vapaaehtoistyöhön! Koulutusilta kaikille seurakunnan vapaaehtoisille.

Ilta on tarkoitettu seurakunnan kaikille vapaaehtoisille tehtävästä riippumatta. Ohjelmassa on iltatee pienine tarjoiluineen sekä teematyöskentely. Teemat liittyvät seurakunnan vapaaehtoistyöhön ja kristityn elämään. Etsimme kirkon uskosta tukea ja iloa omaan elämään ja vapaaehtoistyöhön. Samalla tutustut toisiin vapaaehtoisiin.

Teemat valikoituvat vapaaehtoisten toiveiden pohjalta. Teemavaihtoehtoina:
1. Eväitä ihmissuhteiden hoitamiseen ja ristiriitojen käsittelyyn vapaaehtoistyöstä
2. Miksi tehdä vapaaehtoistyötä juuri seurakunnassa?
3. Kuinka löydän oman paikkani ja lahjani vapaaehtoistyössä?
4. Kuinka voin kasvaa hengellisesti ja oppia lisää?
5. Mistä apua elämään ja vapaaehtoistyöhön, kun väsyttää tai uuvuttaa?

Kokinvuoren seurakuntakoti

Kaiken kansan pyhäkoulu

Kaiken kansan pyhäkoulu jokaiselle, joka haluaa kuulla Jeesuksesta, laulaa ja rukoilla! Pyhäkoulussa nautitaan hyvät päiväkahvit. Opiskelemme Markuksen evankeliumia, oma Raamattukin saa olla mukana.

Seurakuntasali

RaisioMessu

Toivon säveliä. Vieraana muusikkoevankelista Samuli "Samu" Saarinen Song for Life-evankeliointiyhdistyksestä.

Suomen kielen opetus

Suomea vieraana kielenä puhuville