Arjen taukopaikka, Rukouksen talo

Raision kirkko

"Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen..." (Jer 31:9)
Kirkko on avoinna kaikille hiljentymistä ja rukousta varten tiistaisin klo 16.30-18.

Voit sytyttää kynttilän, istahtaa kirkonpenkkiin omine ajatuksinesi tai tuoda mukanasi pyyntöjä, kiitosaiheita ja hiljaisia huokauksia itsesi ja läheistesi puolesta.
Paikalla on usein pappi ja koulutettuja Rukouksen talon vastuuhenkilöitä, jotka halutessasi keskustelevat kanssasi ja rukoilevat toivomiesi asioiden puolesta erillisessä tilassa luottamuksellisesti. Rukouspyyntöjä voi myös jättää seurakunnan internet -sivujen kautta.
Tervetuloa hiljentymään hetkeksi kirkon rauhalliseen ilmapiiriin!

Kokinvuoren seurakuntakoti

Kaiken kansan pyhäkoulu

Kaiken kansan pyhäkoulu jokaiselle, joka haluaa kuulla Jeesuksesta, laulaa ja rukoilla! Pyhäkoulussa nautitaan hyvät päiväkahvit. Opiskelemme Markuksen evankeliumia, oma Raamattukin saa olla mukana.

Seurakuntasali

RaisioMessu

Toivon säveliä. Vieraana muusikkoevankelista Samuli "Samu" Saarinen Song for Life-evankeliointiyhdistyksestä.

Suomen kielen opetus

Suomea vieraana kielenä puhuville