Marianpäivän sanajumalanpalvelus

Raision kirkko

Marian päivänä enkeli tuli Jeesuksen äidin luo kertomaan, että Jeesus-vauva syntyisi jouluna.
Jumalanpalvelus toteutetaan keskiaikaisilla mausteilla Kivet kertovat -keskiaikaviikko Raisiossa -tapahtuman mukaisesti. Jumalanpalvekseen voi osallistua striimin välityksellä YouTube > Raision seurakunta -kanavalla

Kirkossa ei voida kokoontua rajoitusten takia, mutta jumalanpalvelukseen voit osallistua avaamalla netin ja Raision seurakunnan Youtube-kanavan klo 10. Googlaa "Youtube Raision seurakunta". Voit katsoa jumalanpalveluksen myös myöhemmin tallenteena.

Vesa Siltala on liturgi, Hanna Vuorio saarnaa ja kanttorina on Katarina Engström. Ota esille virsikirja joko kotihyllystä tai netistä(virsikirja.fi). Voit laulaa kotona mukana tai vain kuunnella.

Jos sinulla on esirukousaiheita, voit lähettää ne pastori Vesa Siltalalle osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi lauantai-iltaan mennessä. Niitä ei lueta ääneen jumalanpalveluksessa, vaan ne tuodaan yhdessä esirukouksessa Taivaan Isälle. Vesa välittää aiheet Rukouksen talon rukousryhmälle, jossa jokaisen puolesta rukoillaan erikseen. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus. Jos haluat aiheesi vain papin silmille, laita siitä merkintä viestiin.

Jumalanpalveluksen jälkeen sinun on mahdollista jutella lyhyesti kanssamme tulemalla kirkkoon, päivystämme kirkossa klo 11-13. Vältämme tietenkin yli 10 hlön kokoontumista.

Voit myös soittaa ystävälle jumalanpalveluksen jälkeen ja voitte puhelimessa jutellessa juoda etänä vaikka kirkkokahvit. : )

Tervetuloa jumalanpalvelukseen, etänä, mutta kuitenkin lähellä!