Puistogospel-lattarit

ti 2.6. kello 17.15

Tervetuloa puistogospel-lattareihin Raision seurakuntatalon takapihan nurmikolle. Luvassa gospel-lattariohjaajien Taru Kervilä, Marita Kraama ja Hannele Siltala ohjaamia helppoja ja mukaansatempaavia lattaritansseja sekä loppuosassa fysioterapeutti Heli Gustafssonin vetämä kehonhuolto-osuus. Tunti sopii kaikenikäisille naisille ja voit tulla mukaan, vaikka et olisi aikaisemmin harrastanut tanssia.

Seurakuntatalon takanurmella Wanhan Pappilan läheisyydessä puistogospel-lattareita sekä kehonhuoltoa yhdistetyllä tunnilla, joka on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan säänmukaiset vaatteet ja esim. lenkkarit, alusta/pyyhe ja oma vesipullo. HUOM. Säävaraus, ei sateella. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot ja tiedustelut Hannelelta, puh. 044 7160380 ja hannele.siltala@evl.fi