Pyhän Kolminaisuuden päivän messu

Raision kirkko

Pitkän tauon jälkeen pääsemme viettämään ehtoollisjumalanpalvelusta Raision kirkossa joka sunnuntai klo 10

Saarnaa pastori Maria Leppäkari Jerusalemista, liturgina Sari Lehti, avustamassa teol.yo Nina Koskela, musiikissa Jukka Saarinen

Laulamme virret
571: 1 ja 4
130
134
180

Me uskomme Pyhään Kolmiyhteiseen Jumalaan, Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen, joka yhtä aikaa on kolme ja yksi. Ehkä vanhin kirjoitettu kristillinen uskontunnustus kirjeessä efesolaisille opettaa meitä:

Minä, joka olen Herran vuoksi vankina, kehotan teitä siis elämään saamanne kutsun arvoisesti, aina nöyrinä, lempeinä ja kärsivällisinä. Auttakoon rakkaus teitä tulemaan toimeen keskenänne. Pyrkikää rauhan sitein säilyttämään Hengen luoma ykseys. On vain yksi ruumis ja yksi Henki, niin kuin myös se toivo, johon teidät on kutsuttu, on yksi.
Yksi on Herra, yksi usko, yksi kaste!
Yksi on Jumala, kaikkien Isä!

Ef. 4: 1-6
Hän hallitsee kaikkea, vaikuttaa kaikessa ja on kaikessa.

Voit osallistua nettijumalanpalvelukseen tästä