Raision kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus Raision kirkossa joka sunnuntai klo 10. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös etänä netissä alempana olevan linkin kautta klo 10 alkaen tai jälkikäteen.

Liturgina ja saarnaamassa on pastori Mira Paunikallio, avustavana pappina pastori Karoliina Haapakoski ja musiikista vastaa kanttori Jukka Saarinen.

Tänä pyhänä puhutaan katoavista ja katoamattomista aarteista.
Sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Laulamme virret 183: 1-3, 135, 303:1-3, 521:1-4, 228, 572:1,5. Synnintunnustuksena virsikirjan liitteen numero 707. Voit ottaa jumalanpalvelukseen mukaan myös oman virsikirjan.

Lämpimästi tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Voit osallistua nettijumalanpalvelukseen tästä