Sadonkorjuun kiitosmessu

Raision kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus Raision kirkossa joka sunnuntai klo 10

Messussa ovat palvelemassa pastorit Mira Paunikallio ja Hanna Vuorio, kanttori Jukka Saarinen sekä tekstinlukijana palveleva Raision Marttojen edustaja.

Pyhän tekstit ja virret kertovat Jumalan huolenpidosta. Siitä, miten Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".

Jumalan huolenpidon lisäksi kiitämme tänä pyhänä vuoden sadosta, vietämme nimittäin myös Sadonkorjuun kiitosjuhlaa. Messussa myös siunataan vuoden sato ja pyydetään siunausta seuraavalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Raamatuntekstit: