Kamarimusiikkikonsertti

Raision kirkko

Kammari -jousikvartetti ja pianotaiteilija Esa Moilanen esittävät saksalaista kamarimusiikkia

Kammari-kvartetti ja Esa Moilanen esittävät konsertissaan Robert Schumannin ja 250 -vuotisjuhlavuottaan viettävän Ludwig van Beethovenin kamarimusiikkia. Vuonna 2016 perustetussa Kammari -kvartetissa soittavat Katariina Sallinen ja Marja Sihvo, viulu, Riikka Hoefft, alttoviulu ja Matti Moilanen, sello. Kvartetti on konsertoinut Turussa, Naantalissa, Sauvossa ja Paimiossa. Alusta lähtien kvarteti on tehnyt yhteistyötä pianisti Esa Moilasen kanssa. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 5,-€, joten varaathan tasarahan. Sydämellisesti tervetuloa Raision kirkon ihanaan ympäristöön ja hienoon akustiikkaan nauttimaan konsertista. Pyrimme yhdessä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja turvallisuudesta.