Ruokien jakaminen tarvitseville

to 24.6. kello 15.00 - 16.30
Kokinvuoren seurakuntakoti

Ruokia jaetaan Kokinvuoren seurakuntatalolla arkitorstaisin klo 15-17. Tule rohkeasti hakemaan ruokaa, jos tunnet tarvitsevasi taloudellista apua, vaikka vain ihan väliaikaisesti.
OTA oma kassi/kassit mukaan ja ainakin vielä myös oma hengityssuojain sekä sään mukaiset vaatteet ulkona odottelua varten.

Tule sukunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan omalla ajallasi. MUISTATHAN NOUDATTAA OMAA AIKAASI. ÄLÄ TULE AIKAISEMMIN PIHA-ALUEELLE! Uudet numerolaput jaetaan vasta kun edellisen aakkosvuoron viimeinen on tehnyt tilauksensa.

Torstaina 24.6.

Klo 14.55
T, U, V, X, Y, Z, Å, Ä, Ö
Tämä ryhmä voi tulla syömään jo klo 14.30

Klo 15.20
A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K

Klo 16.15
L, M, N, O, P, Q, R, S

Jaossa on EU-ruokaa ja ns. ylijäämäruokaa eli Operaatioruokaa. EU-ruuan hakijoiden pitää ottaa ensin yhteyttä diakoniatyöntekijöihin, jossa tarve kartoitetaan. Diakoniatoimiston päivystys arkimaanantaisin klo 14-16, p. 044 7160 325. Operaatio ruokaa voi tulla hakemaan ilman yhteydenottoa.