Juhannusjuhla Viherlahdessa

Viherlahden leirikeskus

Perinteinen mutta uudistunut juhannusjuhla Viherlahdessa, Merimaskussa

Tarjolla on monipuolista tekemistä eri-ikäisille osallistujille. Ohjelmasta voi valita mieleisensä osat ja osallistua niihin yksin tai koko perheen kanssa. Ohjelmatarjottimella on mm. lipunnosto, yhteislaulua haitarisäestyksellä, pihapelejä kaikenikäisille, juhannushartaus, makkaranpaistoa sekä kahvi- ja mehutarjoilu. Juhannussaunakin on lämmitetty.

Mikäli sää on suotuisa ja osallistujista löytyy riittävästi kiinnostuneita, on tapahtumatarjottimella myös mahdollisuus soutuveneilyyn tai minicruisiin Viherlahden edustalla harmonikan säestyksellä, sekä opastettu luontopolku. Viherlahden maisemissa voi myös vain keskittyä nauttimaan luonnon kauneudesta ja valoisan kesäillan tunnelmasta.

Kanssasi juhannusta viettämässä ovat seurakunnan työntekijät Tiia Lehtonen, Antti Pajunen, Hanna Vuorio ja Jukka Saarinen. Seurakunta tarjoaa kaikille makkarat ja pullakahvit/mehut. Lisäksi voit halutessasi ottaa mukaan eväitä ja herkkuja itsellesi ja perheellesi.

Huomioithan poikkeusajan ottamalla maskin ja huolehtimalla käsihygieniasta - Viherlahdessa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesipisteitä. Ethän tule kipeänä paikalle!

Viherlahteen voi tulla omalla kyydillä ilman ennakkoilmoittautumista (osoite: Merimaskuntie 530, Naantali) tai seurakunnan järjestämällä linja-autokuljetuksella, (lähtö klo 16 keskustan srk-talon pihalta ja takaisin Raisiossa n. klo 20.45.). Yhteiskuljetukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon 17.6 mennessä pastori Antti Pajuselle: antti.pajunen@evl.fi tai 044 7160 358. Kuljetuksen hinta on 5 €. Juhannusjuhla on maksuton ja avoin kaikille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätiedot pastori Antti Pajunen.