Seurakunta menee linnaan ja lintutornille

su 5.9. klo 13.00

Seurakunnan yhteinen luontoretki Kappelinmäen luontopolulle, Kuusiston linnanraunioille ja lintutornille. Historiaa ja luontoa samassa paketissa hartautta unohtamatta!

Tervetuloa mukaan syysretkelle Kuusiston saaren kärkeen! Kävelemme Kappelinmäen luontopolun, ihmettelemme linnanraunioita ja Kuusiston kartanoa ja katsomme taivaan lintuja lintutornista ja tietenkin evästelemme. Kiikari mukaan jos on. Piispanlinna on hyvä paikka pitää pieni hartaus. Menemme paikalle omin autoin ja kimppakyydein. Retkelle osallistuminen edellyttää kykyä kävellä noin viisi kilometria. Säävaraus, oikein huonolla kelillä emme lähde. Kysy lisää Vesa-papilta 0447160339/vesa.siltala@evl.fi. Ilmoittaudu retkelle viimeistään ti 31.8. Retken maksimimäärä on 20 hlöä ja minimimäärä 5 hlöä.