1. adventin Hoosianna-perhemessu.

Raision kirkko

Tervetuloa laulamaan yhdessä Hoosianna ja virittäytymään joulun odotukseen. 1. adventtina Jeesus-kuningas ratsastaa Jerusalemiin. Jeesus on kuitenkin erilainen kuningas: hän ratsastaa aasilla, hän on nöyrä kuningas, joka rakastaa meitä ihmisiä.

Mukana kirkossa papeista Mira Paunikallio ja Antti Pajunen, kanttoreista Sini Nieminen ja Jukka Saarinen. Kuulemme myös lasten Chorus Juniorum-kuoroa.

Saarnanäytelmässä Malakia Mielensäpahoittaja löytää uudestaan ilon kuullessaan Jeesuksesta.

Yhteiset virtemme ovat: 13: 1, 2: 1-3, 6, 498, 9: 4-5, 15. Kolehdin saamme lahjoittaa pakolaisten auttamiseen Kirkon ulkomaanavun kautta. Jumalanpalveluksen jälkeen nautimme kirkon eteisessä yhteiset kirkkokahvit- ja mehut.

Tule mukaan ja kutsu mukaan perheesi, sukusi ja ystäväsi!