Juhannusjuhla Viherlahdessa

pe 24.6. klo 16.00

Viherlahden leirikeskus

Tunnelmallinen yhteinen juhannusjuhla luonnonkauniissa Viherlahdessa! Tarjolla on monipuolista tekemistä eri-ikäisille osallistujille. Ohjelmasta voi valita mieleisensä osat ja osallistua niihin yksin tai koko perheen kanssa. Ohjelmatarjottimella on mm. lipunnosto, yhteislaulua haitarisäestyksellä, pihapelejä kaikenikäisille, juhannushartaus, makkaranpaistoa sekä kahvi- ja mehutarjoilu. Myös juhannussauna ja uintimahdollisuus!

Mikäli sää on suotuisa ja osallistujista löytyy riittävästi kiinnostuneita, on tapahtumatarjottimella myös mahdollisuus soutuveneilyyn tai minikruisailuun Viherlahden edustalla harmonikan säestyksellä. Viherlahden maisemissa voi myös vain keskittyä nauttimaan luonnon kauneudesta ja valoisan kesäillan tunnelmasta.

Viherlahteen voi tulla omalla kyydillä ilman ennakkoilmoittautumista (osoite: Merimaskuntie 530, Naantali) tai seurakunnan järjestämällä linja-autokuljetuksella, (lähtö klo 16 keskustan srk-talon pihalta ja takaisin Raisiossa n. klo 20.45.). Yhteiskuljetukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon 20.6 mennessä pastori Antti Pajuselle: antti.pajunen@evl.fi tai 044 7160 358. Kuljetuksen hinta on 5 €. Kyytiin voi tulla myös bussipysäkiltä Raisiossa Raisiontien tai Nesteentien varrelta-busseja on kaksi. Juhannusjuhla on maksuton ja avoin kaikille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä