Pappilan kesäpäivät

ke 12.6. klo 9.00 – 12.00

Seurakuntatalo

Pappilan kesäpäivät on ulkotapahtuma lapsiperheille ja hoitajille lapsineen Wanhan pappilan pihalla ja leikkipuistossa. Ohjelmassa mm. leikkiä, laulua, askartelua, liikuntaa ja toiminnallisia tehtäviä sekä keskiviikkoisin klo 10 hartaus. Jokaisella viikolla on oma teemansa ja päivittäin vaihtuva ohjelma. Seuraavan viikon ohjelma julkaistaan aina edellisenä perjantaina facebook-sivullamme: Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyö.
Ota omat eväät, piknikpeitto ja astiat mukaan ja tule viettämään kesäpäivää myös eväshetken merkeissä. Pihalta löytyy grilli, jossa voi grillata omia eväitä. Seurakunta tarjoaa mehua, teetä ja kahvia.
Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Leikkimökki on avoinna ja hiekkalelut esillä joka päivä. Kesäpäivät ovat auki säällä kuin säällä.
Tule mukaan ulkoilemaan ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia!

.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille