RaisioMessu

Seurakuntatalo - Seurakuntasali
15.04.2018 - 17:00

"Viis papeista" kevään viimeisessä Raisiomessussa su 15.4. klo 17.
Lähiseudun kirkonmiesten muodostama Viis papeista -yhtye laulaa arjesta, elämästä ja uskosta pilke silmäkulmassa, rock'n rollin, bluesin ja jazzin tahdissa. Tavoitteena on turhan synkkyyden poistaminen myönteisellä, humoristisella asenteella, vaikka sanoma onkin syvällinen. Yhtyeen omat laulut kertovat tämän päivän tarinoita. "Tuhlaajapoika Kaskentien Nesteellä" kertoo peliriippuvuudesta ja "Rock'nrollaattori" ikäihmisten elämästä. "Haudankaivajan blues" kytkee yhteen työelämän ja ylösnousemuksen.
Sunnuntai-illan rento Raisiomessu järjestetään syksystä kevääseen noin kerran kuussa klo 17 seurakuntatalolla. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, puheenvuoroja, ehtoollinen ja maksuton iltapala. Messu sopii kaikenikäisille ja lapsille on varattu omaa tekemistä. Vapaa pääsy.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!