Tapahtumat ja koulutukset muualla

Lähetysjärjestö Sansa ja SAT-7 esittäytyvät

20.9-23.9. Turussa

SAT-7 on kristillinen mediajärjestö, joka toimii satelliittitelevisiokanavien kautta turkiksi, arabiaksi ja farsiksi. SAT-7 tavoittaa ihmisiä, joita olisi muuten vaikea tavoittaa poliittisten, tai muiden asioiden vuoksi.

Tässä lyhyt video siitä, mikä SAT-7 on: https://www.youtube.com/watch?v=0cPmb1pNHuY

Torstai 20.9 klo 18-20 Maahanmuuttajien ilta
Media Mission & Persian Christians
Paikka: Turun Mikaelin seurakuntakoti, puistokatu 13, Turku
Mitä: Illassa musisoi Dariush, ja puheenvuorossa on SAT-7 PARS juontaja ja käsikirjoittaja Parastoo Portaaheri, sekä tuottaja/ohjaaja Mikael Tunér.

Torstai 20.9 klo.18 Nuorten ilta
Paikka: God’s gas, Turku

Mitä: Rento ilta koostuu SAT-7 PARS työhön lähtevien Joanna ja Petteri Rantamäen esittelystä, SAT-7 varatoimitusjohtajan Rita Elmounayerin opetuksesta, rukouksesta ja iltapurtavasta.
Facebook -tapahtuma

Perjantai 21.9 klo.18 Nuorten aikuisten ilta:
Hehku & Gospel through Media
Paikka: Aurelia
Mitä: SAT-7 toimitusjohtajan Terrence Ascotin dialoginen opetus Lähi-idästä ja evankelioinnista siellä, SAT-7 PARS työhön lähtevien Joannan ja Petterin esittely, SAT-7 video, laulua, ruokaa, rukousta.

Lauantai 22.9 klo.9-17.
SAT-7– Lähetyksen ja kansainvälisen työn päivä (järjestäjänä Arkkihiippakunta)
Mitä: Media rauhanrakentajana Lähi-idässä, televisiolla toivoa pakolaisleireille, Kylväjän ja Kirkon Ulkomaanavun tietoisku, miten evankeliuda.. yms.
Facebook -tapahtuma

HUOM! Viimeinen ilmoittautumispäivä lauantain seminaariin 10.9 mennessä!
Tässä suora linkki ilmoittautumiseen! https://www.arkkihiippakunta.fi/kalenteri/sat7-lahetyksen-ja-kansainvalisentyon-paiva/

Lämpimästi tervetuloa!

KIINA-Punainen lohikäärme ja mahdollisuuksien maa

CHINA- Land of the red dragon and opportunity

SEMINAARI ti 2.10. klo 10-15.30 (klo 12-13 lounastauko, omakustanne) Sinitaivassali, Rauhankatu 15 D, Turku

Kiinan vaikutusvalta maailmassa kasvaa koko ajan maan talouden, politiikan ja armeijan kehittyessä.Viidesosa maapallon väestöstä liittyy kiinankieliseen maailmaan. Kiinalaisten maahanmuutto kaikkialla lisääntyy, myös Suomessa.

Mitä mahdollisuuksia tämä avaa yrittäjille ja työelämälle Suomessa? Mitä on hyvä ottaa huomioon yhteistyössä?

Puhujina:

Paulos Huang, kouluttaja, tutkija, kufttuurintuntija ja vaikuttaja kiinankielisessä maailmassa

Li Xiaovvang, maahantuoja, viennin, kaupan ja valtion käytäntöjen neuvonantaja

Ilmoittautuminen ma 24.9. mennessä: laura. kalaja@)missionmen, fi

Seminaari on maksuton. Tervetuloa!

Yhteistyössä: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto - missionmen.fi

Turun Yrittäjät ja Varsinais-Suomen Yrittäjät - yrittajat. fi/varsinais-suomen-yrittajat/turun-yrittajat