Skip to content

Avoimet vapaaehtoistyöt seurakunnassamme

Huom! Jostain syystä vapaaehtoistehtävien taulukosta aukeava ilmoittautumispainike ei toimi, emme saa ilmoittautuneiden tietoja ohjelman kautta meille. Joten ilmoittaudu tällä hetkellä tehtävään menemällä sivustolle vapaaehtoistyo.fi/raisio ja rekisteröidy käyttäjäksi ja sen jälkeen ilmoittaudu tehtävään. Voit myös ilmoittautua tehtävään suoraan ilmoituksessa olevalle yhteyshenkilölle!

Jos ilmoittaudut johonkin vapaaehtoistehtävään ja sinuun ei olla muutaman päivän sisällä yhteydessä, ei ilmoittautumisesi ole tullut valitettavasti meidän tietoon. Jos sinulle on käynyt näin, pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan vapaaehtoistyön koordinaattori Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380, hän kirjaa sinun ilmoittautumisesi ja varmistaa, että ilmoittautuminen menee eteenpäin.

Jos olet ilmoittautunut esimerkiksi Myllyn vapaaehtoiseksi, emme ole saaneet sinun ilmoittautumistietojasi ja emme ole voineet ottaa yhteyttä. Siksi pyydämme, että kaikki Myllyn vapaaehtoiseksi ilmoittautuneet voisivat ilmoittautua uudestaan olemalla Hanneleen yhteydessä hannele.siltala@evl.fi tai 0447160 380.

Olemme pahoillamme teknisesti häiriöstä ja sitä selvitetään parhaillaan.

 

Avoimia vapaaehtoistöitä Raisiossa voit käydä katsomassa seuraavan linkin kautta:

https://vapaaehtoistyo.fi/raisio/

HUOM: Allaolevan taulukon ilmoittautumis-painike ei toimi, joten jos olet painanut ilmoittaudu-painiketta, emme ole saaneet tietoa siitä. Kannattaa ilmoittautua tehtäviin suoraan rekisteröitymällä vapaaehtoistyo.fi/raisio-sivustolla tai olemalla tehtävän yhteyshenkilöön suoraan yhteydessä.