Mieli-ryhmä

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä.

Syksyn 2018 kokoontumiset Wanhassa Pappilassa seurakuntatalon vieressä kerran kuussa perjantaisin klo 13-15

7.9. syksyn aloituskokous, sydämellä tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin siskot ja veljet!

5.10., jolloin saamme vieraita Ruskon seurakunnan mieliryhmästä, tervetuloa!!!!

2.11. klo 12. kokoontuminen taksiaseman parkkiin, josta ajelemme kimppakyydein Turkuun Outin kotiin kylään ja ryhmää pitämään

14.12. ryhmä joulutunnelmissa!

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa ovat mukana diakonissa  Erja Andersson ja psyk.sairaanhoitaja Hille Pajunen.

Kokoontumisien välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Erjalle p. 044-7160326 ja Hillelle p. 044-7972302; älä jää asioittesi kanssa yksin!

Jumala juuri sinua ja elämäntilannettasi siunatkoon!