Leirit, retket ja matkat

Raision seurakunta järjestää monenlaisia matkoja, retkiä ja leirejä aikuisille sekä perheille.

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

Syystarttipäivä Viherlahdessa su 9.9:

Tule mukaan kaikenikäisten syysstarttipäivään Viherlahteen! Vietämme mukavaa alkusyksyn päivää kauniissa leiriympäristössä ja luonnon keskellä. Päivä tutustuttaa myös muihin seurakuntalaisiin. Aloitamme yhteisellä lounaalla klo 12. Lisäksi on kahvi ja päivällinen. Ohjelmassa on oman valinnan mukaan:

-mahdollisuus tutustua opastetusti Viherlahden aikuisten ja lasten luontopolkuun

-polkujuoksua papin kanssa

-ulkoleikkejä

-Antti-papin nukketeatteripyhäkoulu

-askartelua

-Gospellattarit ja GL-kehonhuolto

-rukiista raamattuopetusta

-mahdollisuus poimia itselle alkusyksyn satoa luontoäidin tarjonnan mukaan: sienestystä ja  marjastusta

-saunamahdollisuus Viherlahden saunassa

-iltahartaus leirikirkossa