Kaiken kansan kevätretki

KAIKEN KANSAN KEVÄTRETKI

tiistaina 14.5.2019 suuntautuu naapurikuntaan Turkuun, missä kohteina ovat Pyhän Henrikin Ekumeeninen taidekappeli  Hirvensalossa sekä Merimieskirkko.

Citybussi starttaa Vaisaaren R-kioskin luota klo 8.30, josta matka jatkuu reittiä Hulvelan palvelutalo-keskustan seurakuntatalo - Keon pysäkki - tarvittaessa Kuninkojan Puuilo. Matka jatkuu klo 9 aikaan kohti Hirvensaloa, missä meitä odottaa toiminta- ja palvelukeskus Meri-Karinassa aamukahvi.

Aamukahvilta siirrymme naapurissa olevaan Ekumeeniseen Taidekappeliin ja sen opastettuun kierrokseen. Taidekappeli on jo ulkopäin sykähdyttävä näky: "...kuin kuparikylkinen kala tai aaltojen vihreäksi huuhtoma, nurin käännetty vene".

Retken loppuajan tutustumme Merimieskirkkoon, jossa nautimme keittolounaan klo 12 sekä päiväkahvin. Satamakuraattori Arja Suvanto kertoo Merimieskirkosta ja arjen toiminnasta asiakkaiden kanssa. Mahdollisuus Merimieskirkon myymälässä ostosten tekoon. Ennen kotiinlähtöä pidämme vielä laulu- ja hartaushetken, jonka jälkeen bussin nokka kohti Raisiota noin klo 15.

Retken hinta on 20 € henkilöltä.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 7.5.:

Mariitta Pentti, 044-7160 352, mariitta.pentti@evl.fi  ja Erja Andersson, 044-7160 326, erja.andersson@evl.fi

Kerrothan ystävällisesti ruoka-aineallergioistasi ja mistä toivot pääseväsi bussin kyytiin.

TERVETULOA!  ON ILO NÄHDÄ SINUT!