Kaiken kansan retki Vivamoon

Kaiken kansan retki Vivamoon, Kansan Raamattuseuran leirikeskukseen Lohjalle lähestyy!

Joukko sekalaista ihanaa seurakuntaa on jo ilmoittautunut tämän kesän musikaalinäytelmää Paratiisin portaat seuraamaan ja evankeliumista ammentamaan! Reissumme on perjantaina 3.8. ja lähtö Vaisaaren R-kioskilta klo 8.30 ja matkalaisten tarpeiden mukaan keskustan pysäkeiltä ja starttaus Vivamoon klo 9.00 seurakuntatalon (Kirkkoherrankuja 2) parkista. Matkan hinta on 25€ ja raha kerätään bussissa.

Matka on nyt täynnä, meitä on 60henkeä. Jos mielit vielä mukaan, voit jätttää yhteystietosi matkan diakonissaemännille Erjalle (044 7160326) tai Mariitalle (044 7160352) ja mikäli peruutuksia tulee, olemme Sinuun yhteydessä.

Sydämellä tervetuloa! Jumalan Siunaamaa ja Hoitamaa Kesäaikaa Sinulle!