Kaiken kansan retki Vivamoon

Kesäinen retki Lohjan Vivamoon apostoli Paavalin jalanjäljille!

Retkipäivä on torstai 7.6. ja lähtö Raisiosta Citybussilla alkaen klo 8.30 Vaisaaren R-kioskin kulma - Hulvelankatu - linja-autoasema Keonkadulla - Kotikulta - seurakuntatalo Kirkkoherrankuja 2:ssa - Kuninkoja startaten klo 9 kohti Lohjaa. Paluu Raisioon n. klo 17.30.

Vivamossa, Kansan Raamattuseuran kurssikeskuksessapääsemme nauttimaan maukkaasta ruoasta ja päiväkahveista ja ennen muuta seuraamaan Paavalin salaisuus -näytelmää kuin itse olisimme osana näytelmää ja Paavalin ajan elämää.

Aikaa reissulla jää myös halutessasi kirja- ja kirppariostoksille tai vain istumiseen ja ihmettelyyn siunatussa Vivamon luonnonkauniissa ympäristössä.

Retken hinta on 25€. Hinta sisältää kaiken tarvittavan, mutta jos haluat tehdä ostoksia tai haluat namia tai juomaa, varaa taskurahaa mukaasi. Lisäksi kävelysauvat, lakki, aurinkolasit voivat olla tarpeen. Alueella pääsee liikkumaan rollaattorilla ja pyörätuolilla, ilmoitathan tarpeistasi ilmoittautumisesi yhteydessä, samoin mahdolliset ruoka-ainerajoitteesi.

Tiedustelut Erja 044-7160326 erja.andersson@evl.fi , Mariitta 044-7160352 mariitta.pentti@evl.fi ja Jukka 044-7160381 jukka.saarinen@evl.fi.

Huom! Tulossa 3.8. toinen reissu Vivamoon Paratiisin portit -näytelmään, siitä lisää 7.6. reissun jälkeen!

Sydämellä tervetuloa!