Kaiken kansan syysretki Turkuun

Kaiken kansan retki Turkuun on jo ensi viikolla tiistaina 18.9. Matkaan lähdemme Vaisaaren R-kioskin luota klo 13.30., siitä keskustan kautta tarpeen mukaan seurakuntatalolle (Kirkkoherrankuja 2), josta bussimme starttaa kohti Turkua klo 14.00. Ajelemme kauniiseen syksyiseen Ruissaloon, jossa poistumme autosta ja nautiskelemme tunnetun Honkapirtin perinteisestä hernekeitosta ja pannukakusta kaffeineen.

Tästä suuntaamme Turun Tuomiokirkkoon, jossa saamme mielenkiintoisen opastuksen ja saamme hiljentyä Herran edessä.

Jos kiinnostuit, kannattaa heti ottaa yhteyttä diakonissoihin Mariittaan 044-7160352 ja Erjaan 044-7160326.

Iloisin mielin ja halauksin juuri Sinun kanssasi matkaa taittaen!

Uusistakin retkistä olkaamme taas kuulolla ja lähtekäämme matkaan! Jumalan Siunausta!