Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaat keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia ja rentoa olemista iltapalan kera. Miehen tiehen johdattelee Joel Hallikainen.

Ke 12.9: "MItä Siperia opettaa?"  Vieraana Hämeenlinnasta rovasti Yrjö Niemi. Hänellä on pitkä kokemus hengellisestä työstä Siperiassa.

Ke 7.11: "Pakomatkalla: Mikä vie miestä?" Vieraana Jari Pulkkinen.

Alakappelin miesten illat

Uusi toimintamuoto! Miehillä on nyt mahdollisuus tulla säännöllisesti yhteen. Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen parittomien viikkojen maanantai-iltaisin klo 18.30 alkaen 10.9. Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen.

Lisätiedot Vesa Siltala, 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi