Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaat keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia ja rentoa olemista iltapalan kera. Miehen tiehen johdattelee Joel Hallikainen.

Ke 30.1.  klo 18 Pasi Salminen: Mies ja isästä isoisäksi

Ke 13.3. klo 18 Rauno Saari: Mies ja velvollisuuksien tuomat paineet

Alakappelin miesten illat joka toinen maanantai

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen parittomien viikkojen maanantaisin 28.1. alkaen. (ei 22.4.) Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 - 502 0077.