KokoNainen päivä

Kerran keväässä järjestetään kaikenikäisille naisille suosittu hyvinvointipäivä KokoNainen. Kevään 2019 KokoNaisen ajankohta on sunnuntaina 14.4. Tapahtuma on Raision seurakuntatalolla ja voit tulla mukaan osaksi päivää tai koko päiväksi. Kutsu mukaan ystäviäsi. Kahvittelu nyyttäriperiaatteella. Ohjelma on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

KokoNainen päivä 14.4. ohjelma

Kello 12-13 Voinko sallia itselleni hyvää? Luento käsittelee armollisesti ja elämänmakuisesti naiseutta ja sen kasvu- ja kipukohtia, kehollisuutta, seksuaalisuutta sekä itsemyötätuntoa. Luennoitsijana gospel-lattareiden kehittäjä, tanssiliiketerapeutti (ACC, ERI), TRE®-ohjaaja Asta Lehtimäki

Kello 13-14 Astan matalan kynnyksen tanssiliiketerapeuttinen tunti, jossa luennon antia prosessoidaan turvallisesti tanssien ja liikkuen. Tämä tunti ei vielä nosta hikeä pintaan, mutta saa hymyn huulille ja aivot lepoasentoon. Tunti muodostaa kokonaisuuden luennon kanssa. Tuntia varten et tarvitse liikuntavarusteita.

Kello 14-14.30 Kahvit nyyttäriperiaatteella. Voit tuoda halutessasi jotain suolaista tai makeaa syötävää tai kylmää juotavaa nyyttäripöytään.

Kello 14.30-15.45 Gospel-lattaritunti teemalla Ilo. Paljon positiivista mieltä ja hikeäkin, hyvää liikettä niskahartiaseudulle ja koko keholle. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, päälle liikuntaan sopivat vaatteet ja sisätossut/sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja juomapullo. Ohjaajina Taru Kervilä ja Marita Kraama.

Kello 15.45-16.45. GL-Kehonhuolto, jossa lihashuoltoa, venyttelyä ja rentoutusta, ohjaajana Heli Gustafsson.

Rukouksen talon vapaaehtoiset ovat paikalla kello 14-17.15 ja tuona aikana on tarjolla luottamuksellinen rukousmahdollisuus.

Sauna on lämpiminä kello 16.45-18.

Ennen KokoNaista päivää olet lämpimästi tervetullut Raision kirkkossa kello 10 alkavaan messuun sekä palmusunnuntain lähetysmyyjäisiin kello 11.30 Tasalan Kamarissa.

Lisätiedot ja tiedustelut Hannele Siltalalta, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380.