KokoNainen päivä 22.4.2018

KokoNaisen ohjelma 22.4.

klo 12.15-13.45   Miten voin voida hyvin ja elää tasapainoista ja onnellista elämää? Paneelikeskustelu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Paneelissa keskustellaan omakohtaisesti ja elämänläheisesti kehon, mielen ja sielun hyvinvoinnista. Keskustelemassa fysioterapeutti Stina Carpelan, sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman sekä psykologi Leena Salonen. Paneelikeskustelun juontaa Hannele Siltala.

klo 13.45-14.15   Kahvitauko ja välipala nyyttäriperiaatteella

Järjestämme tällä kertaa tarjoilun nyyttäriperiaatteella naisverkkoiltojen tyyliin. Voit tuoda halutessasi jotain suolaista tai makeaa, hedelmiä tai kylmää juotavaa yhteiseen nyyttäripöytään. Kahvi ja tee on tarjolla talon puolesta.

klo 14.15-16.15   Gospel-lattaripotpuri

(Kaksi tuntia, toinen 14.15-15.10 ja toinen tunti klo 15.15-16.10., voit osallistua molempiin tai vain toiseen)

Iloista yhteistä tanssia, mm. salsan, merenguen, reggaetonin, cumbian, bachatan, samban ja jiven tahtiin.
Osallistua voi oman kunnon ja taidon mukaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet ja jos on, niin sisäliikuntakengät, tanssitossut (myös sukkasillaan tai paljain jaloin voi tanssia). Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo sekä pieni hikipyyhe.

klo 16.15-17.00 GL-kehonhuolto

Lämmittelyä, lihaskuntoliikkeitä, tasapainoilua, kunnon venytykset sekä loppurentoutus.

Varusteeksi riittää liikkumiseen sopivat vaatteet sekä isompi pyyhe/jumppa-alusta.

Ohjaajina tanssitunneilla ja kehonhuollossa gl-ohjaajat Laura Ahteela, Taru Kervilä, Marita Kraama sekä Hannele Siltala.

klo 15-18   Saunat lämpiminä

Olet tervetullut aloittamaan KokoNaisen päivän osallistumalla aamun messuun Raision kirkossa klo 10 osoitteessa Kirkkotie 1 (seurakuntataloa vastapäätä tien toisella puolella).

Lisätiedot hannele.siltala@evl.fi tai puh. 044 7160 380.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan hetkeksi tai koko ajaksi! Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia