Skip to content

Pienryhmiä naisille

Beauty Bible -pienryhmä kodeissa

Naisverkko- tiimi järjestää kodeissa kokoontuvia pienryhmiä. Ryhmässä on naisverkkoilloista tuttu alkukahvittelu ja kuulumisten vaihto nyyttäripöydän antimien ääressä. Tämän jälkeen käytetään yksinkertaista Lectio Divina -Raamattupohdintamenetelmää ja vaihdetaan ajatuksia, mitä kullekin kerralle valittu Raamatun teksti/jae nostattaa mieleen. Lopuksi lyhyt iltarukous tiimiläisten vetämänä. Keskustelupiiri on luottamuksellinen.

Jos sinua kiinnostaisi tällainen työikäisten pienryhmä, ole yhteydessä Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380.

 

Yhdessä-ryhmä

Yksinäisyyttä on monenlaista ja monenlaisista syistä johtuvaa. Haluatko tutustua ihmisiin avoimen uteliaana? Kaipaatko kuulua joukkoon, tehdä asioita yhdessä? Koetko, että sinulla on myös annettavaa muille kuuntelijana, keskustelijana, jopa ystävänä? Kaipaatko tulla nähdyksi myös kristittynä tai haluatko saada etsijänä pohtia muiden kanssa hengellisiä kysymyksiä? Tervetuloa alkavaan Yhdessä –ryhmään! Ensimmäinen Yhdessä -ryhmä on täynnä. Jos tällainen pienryhmä kiinnostaa, laita siitä viesti Tiinalle. Katsotaan milloin pystymme käynnistämään toisen ryhmän.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman tiina.akerman@evl.fi  tai tekstiviestinä puhelinnumeroon 044 – 7160 305.