Skip to content

Pienryhmiä naisille

Beauty Bible -pienryhmä kodeissa

Naisverkko- tiimi järjestää kodeissa kokoontuvia pienryhmiä. Ryhmässä on naisverkkoilloista tuttu alkukahvittelu ja kuulumisten vaihto nyyttäripöydän antimien ääressä. Tämän jälkeen käytetään yksinkertaista Lectio Divina -Raamattupohdintamenetelmää ja vaihdetaan ajatuksia, mitä kullekin kerralle valittu Raamatun teksti/jae nostattaa mieleen. Lopuksi lyhyt iltarukous tiimiläisten vetämänä. Keskustelupiiri on luottamuksellinen.

Jos sinua kiinnostaisi tällainen työikäisten pienryhmä, ole yhteydessä Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380.

 

Yhdessä-ryhmä

Yksinäisyyttä on monenlaista ja monenlaisista syistä johtuvaa. Haluatko tutustua ihmisiin avoimen uteliaana? Kaipaatko kuulua joukkoon, tehdä asioita yhdessä? Koetko, että sinulla on myös annettavaa muille kuuntelijana, keskustelijana, jopa ystävänä? Kaipaatko tulla nähdyksi myös kristittynä tai haluatko saada etsijänä pohtia muiden kanssa hengellisiä kysymyksiä? Tervetuloa alkavaan Yhdessä –ryhmään!

Aloitamme viikolla 22. Päivä ja kellonaika sovitaan myöhemmin ryhmään ilmoittautuneiden kesken.Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu työikäisille. Jos et kuulu tähän ryhmään, mutta toivoisit vastaavaa ryhmää, laita siitä viesti Tiinalle. Katsotaan milloin pystymme käynnistämään toisen ryhmän.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman tiina.akerman@evl.fi  tai tekstiviestinä puhelinnumeroon 044 – 7160 305.

 

Askeleet vertaisryhmä abortin läpikäyneille

Ensimmäinen ryhmä käynnistyi tiistaina 20.3. klo 18 Raision seurakuntatalolla

* Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa.

* Ryhmässä käsitellään mm. masennusta, vihaa, anteeksiantamista, hyväksymistä ja irti päästämistä.

Mukaan voi tulla vaikka abortista olisi pitkäkin aika, mutta vähintään 6kk.Ryhmän vetäjinä pastori Aino Vesti ja sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Tiina Åkerman p. 044 – 7160 305, tiina.akerman@evl.fi