Nuoret aikuiset

Seurakunta järjestää nuorten aikuisten toimintaa minkä ohjelmasta nuoret aikuiset itse vastaavat.

Nuorten aikuisten illat joka toinen torstai klo 18 Nurkassa.
(6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11., 13.12.)

Nuorilla aikuisilla on oma facebook ryhmä Raision nuoret aikuiset missä informoidaan ja suunnitellaan tulevia tapahtumia. Siellä voi myös ehdottaa minkälaista toimintaa nuorilla aikuisille itse haluaisi.

Vapaaehtoistoimintaa on mahdollista olla tekemässä, nuorisotyön, lähetystyön, diakoniatyön, musiikkityön, lapsityön ja aikuistyön kanssa. Olemme myös vihreä seurakunta ja sitäkin voit olla kehittämässä.

Iskouluttajaksi?

Jos olet isoskoulutettu ja olet 17 vuotta, voit osallistua uusien isosten kouluttamiseen. Kouluttajana oleminen ei velvoita sinua olemaan joka koulutuskerrassa mukana vaan olet silloin mukana kun pääset. Kouluttajat ovat myös mukana kehittämässä isoskoulutusta.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoskelta

Nuorisotyössä mukana olemiselle ei ole yläikärajaa.

SENIILI-leirin "mattimyöhästen" ilmoittautuminen TÄSTÄ. Ilmoittautumislinkki auki jopa 31.8.2018 klo 23.00 asti.

Seniili-nuoret ovat 20+ ikäisiä, aktiivisesti nuorisotyössä mukana olleita. He ovat saaneet henkilökohtaisen mainoskutsun leiristä. Leiri pidetään Viherlahdessa 14.-16.9.2018. Lisätiedot Seniilileiristä Mialta.