Raisiomessu

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Raisiomessussa panostamme yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Kevät 2019 Raisiomessut su klo 17 Raision seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

Su 20.1: pastorit Vesa Siltala & Antti Pajunen: Toiveikas Sakarja ja äkäinen Hesekiel - sukellus profeettojen maailmaan

Su 10.2: pastori Saara Markkula: Tulkoon Sinun valtakuntasi - Jumalan lasten identiteetti ja kutsumus

Su 3.3: pastori Karoliina Haapakoski puhuu paastosta

Su 28.4: Laulujen kantamana - musiikkipitoinen Raisiomessu bändin johdolla

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .