Raisiomessu

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Raisiomessussa panostamme yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Syksy 2018 Raisiomessut su klo 17 Raision seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

23.9 uusi kirkkoherramme Sari Lahti: "Vapauden raja on rakkaus"

28.10 Antti- ja Vesa-papit: "Ajatonta viisautta, poimintoja Saarnaajalta ja Sananlaskuista"

25.11 Juho Sankamo: "Haudan uumenista - kuvia ja tarinoita muinaisista haudoista ja kristityn toivosta"

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .