talvi

Lapsille ja perheille

Tervetuloa Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyön sivuille. Täältä saat tietoa siitä, mitä toimintaa meillä on tarjolla lapsille ja perheille.

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön ns. normaali toiminta on kesätauolla ajalla 28.6.-26.8. (Kullannuput aloittavat jo viikolla 34.)

Leikkipuistokierrokset ympäri Raisiota ajalla 20.-23.8.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Raision seurakunnassa on tarjolla monenlaista kivaa toimintaa niin lapsille kuin perheillekin.  Meillä on mm. päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja, puuhamessuja ja monenlaisia muita tapahtumia.

Seurakunnan lapsityö järjestää myös syntymäpäiviä tietyille ikäryhmille, joita ovat mm. 1-, 3-, ja 5-vuotiaat.

Tahdomme tavata mahdollisimman monet raisiolaiset alle kouluikäiset lapset ja siitä syystä pyrimme tekemään ja kehittämään yhteistyötämme myös päivähoidon kanssa.

Nähdään seurakunnassa!

T.  Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyötä tekevät