Koppi

Koppi  - Uutta toimintaa perheille ja alakouluikäisille

Raision seurakunta on hankkinut pienen kartanonkeltaisen renkailla kulkevan ”mummonmökin” – Kopin. Koppi tullaan syyskaudella sijoittamaan Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyyteen.  Pyöreä leikkipuisto sijaitsee Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä laajan viheralueen ympäröimänä. Parkkipaikkoja on leikkipuiston läheisyydessä rajoitetusti, mutta polkupyörä- ja kävelytieverkosto puistolle on hyvä.

Puistossa ja Kopin läheisyydessä tullaan aloittamaan lapsille ja perheille tarkoitettua toimintaa. Perhepuistotoimintaa tarjolla maanantai- ja perjantaiaamupäivisin, jolloin paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja he järjestävät puistossa erilaista toimintaa. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Tällöin käytössä on myös seurakunnan hiekkalelut. Jos siis pohdit, missä puistossa olisi muitakin koolla, niin tule Vilja-Aitan leikkipuistoon!

Kopilla käynnistyy myös alakoululaisten puistotoiminta tiistai- ja perjantai-iltapäivisin. Tällöin ovat kaikki alakouluikäiset tervetulleita leikkimään, liikkumaan ja pelailemaan yhdessä seurakunnan lastenohjaajan kanssa.  Kopilla on mahdollisuus tehdä myös läksyt. Jos siis haluat viettää mukavan iltapäivän, niin tule mukaan toimintaan silloin, kun sinulle sopii!

Hammaslääkärikäynti tulossa. Kuka hoitaisi lapsia sen aikaa? Vilja-Aitan puistolla alkaa lapsiparkkikeskiviikkoaamupäivisin. Tarjolla leikkiä ja ulkoilun riemua yli 2-vuotiaille. Omat pienet eväät mukaan. Lapsiparkkiin mahtuu mukaan kerrallaan 8 lasta. Ilmoittautua voi keskiviikosta seuraavan viikon maanantaihin asti, tekstiviestillä numeroon 044-7160 302/Essi Niskala.

Kopin viikko-ohjelma:

MA   klo 9.00-12.00 perhepuisto (toiminta käynnistyy 27.8.)

TI      klo 13.00-16.00  alakoululaisten puistotoimintaa (toiminta käynnistyy 28.8.)

KE     klo 9.30-11.30 lapsiparkki (ilmoittautuminen käynnistyy 29.8. Ensimmäinen parkkipäivä 5.9.)

PE     klo 9.00-12.00 perhepuisto
          klo 13.00-16.00 alakoululaisten puistotoimintaa

Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten muistathan säänmukaisen vaatetuksen!

Lisätietoa toiminnasta:Johanna Salonen / p. 044-7160 370 tai johanna.salonen@evl.fi