Skip to content

Koppi -leikkipuistotoimintaa

Koppi  - toimintaa perheille, lapsille ja alakouluikäisille

Raision seurakunta on hankkinut pienen kartanonkeltaisen renkailla kulkevan ”mummonmökin” – Kopin. Koppi tullaan syyskaudella sijoittamaan Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyyteen.  Pyöreä leikkipuisto sijaitsee Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä laajan viheralueen ympäröimänä. Parkkipaikkoja on leikkipuiston läheisyydessä rajoitetusti, mutta polkupyörä- ja kävelytieverkosto puistolle on hyvä.

 

PERHEPUISTO

Puistossa ja Kopin läheisyydessä tullaan aloittamaan lapsille ja perheille tarkoitettua toimintaa. Perhepuistotoimintaa tarjolla maanantai- ja perjantaiaamupäivisin, jolloin paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja he järjestävät puistossa erilaista toimintaa. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Tällöin käytössä on myös seurakunnan hiekkalelut. Jos siis pohdit, missä puistossa olisi muitakin koolla, niin tule Vilja-Aitan leikkipuistoon!

MA   klo 9.00-12.00 perhepuisto 

PE     klo 9.00-12.00 perhepuisto 

 

ALAKOULULAISTEN TOIMINTA

Kopilla käynnistyy myös alakoululaisten puistotoiminta tiistai- ja perjantai-iltapäivisin. Tällöin ovat kaikki alakouluikäiset tervetulleita leikkimään, liikkumaan ja pelailemaan yhdessä seurakunnan lastenohjaajan kanssa.  Kopilla on mahdollisuus tehdä myös läksyt. Jos siis haluat viettää mukavan iltapäivän, niin tule mukaan toimintaan silloin, kun sinulle sopii!

TI      klo 13.00-16.00  alakoululaisten puistotoimintaa 

PE    klo 13.00-16.00 alakoululaisten puistotoimintaa

 

LAPSIPARKKI

Hammaslääkärikäynti tulossa. Kuka hoitaisi lapsia sen aikaa? Vilja-Aitan puistolla alkaa lapsiparkki keskiviikkoaamupäivisin. Tarjolla leikkiä ja ulkoilun riemua yli 2-vuotiaille. Omat pienet eväät mukaan. Lapsiparkkiin mahtuu mukaan kerrallaan 8 lasta. Ilmoittautua voi keskiviikosta seuraavan viikon maanantaihin asti, tekstiviestillä numeroon 044-7971644/Tanja Tulonen.

KE     klo 9.30-11.30 lapsiparkki 

 

Kopin viikko-ohjelma:

MA   klo 9.00-12.00 perhepuisto 

TI      klo 13.00-16.00  alakoululaisten puistotoimintaa 

KE     klo 9.30-11.30 lapsiparkki 

PE     klo 9.00-12.00 perhepuisto 
          klo 13.00-16.00 alakoululaisten puistotoimintaa

Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten muistathan säänmukaisen vaatetuksen!

Lisätietoa toiminnasta:Johanna Salonen / p. 044-7160 370 tai johanna.salonen@evl.fi