Skip to content

Joulumaa

Pappilan perhetalon pihamaalla

on ajalla 2.12.2017-7.1.2018

JOULUMAA,

jota jokainen voi käydä katsomassa

oman aikataulunsa mukaan.

Joulukuun alussa 2.12. aukeaa Pappilan perhetalon pihapiiriin Joulumaa, joka on avoinna aina loppiaisviikonlopun sunnuntaihin 7.1.2018 saakka. Joulumaassa pääsee etsimään, kurkkimaan ja ihmettelemään jouluisia asioita aina jouluisen kodin tapahtumista, paimenten kedolle, Itämaan tietäjien kadonneita lahjoja etsintään ja jouluseimen äärelle hiljentymään.

Joulumaan avajaisia vietetään perheiden lauantain 2.12. yhteydessä ja tällöin joulumaan tutustumisessa on mukana työntekijä. Muina aikoina Joulumaa kierrokselle voi tulla silloin, kun itse haluaa. Opaskartan kierrokselle löytää Pappilan pihassa olevan roskakatoksen seinästä, tarkemmin sanottuna seinässä olevasta postilaatikosta.

Adventin ajan edetessä Joulumaan kohteista mm. Jouluisen kodin tapahtumat muuttuvat. Päästään näkemään, mitä perheessä tapahtuu joulun alla, varmasti ainakin siivotaan ja leivotaan, lahjoja kääritään ja kuusta koristellaan.  Näemme myös miten Jouluevankeliumin tapahtumat etenevät saavuttaessa kohti joulua, kuinka Joosefin ja Marian matka halki vuoristojen onnistuu, paimenten keto ja suuri ihmetys sekä täysi kaupunki, josta matkalaiset saavat suojakseen tallin ja vastasyntynyt Vapahtaja vuoteekseen seimen.

Tule näkemään ja kokemaan jouluisia asioita. Tervetuloa kaikenikäiset matkalle Joulumaahan!

Lisätietoja: Lapsityönohjaaja Johanna Salonen 044 7160 370