Konsertit

Raision seurakunta tarjoaa laadukkaita konsertteja aina perinteisestä kirkkomusiikista nykysävelmiin.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MARIAN ILMESTYSPÄIVÄN KUOROKONSERTTI YHTEISVASTUUKERÄYKSEN HYVÄKSI

su 24.3. klo 18.00 kirkossa.

Martinus-kuoro ja Pyhän Martin Laulajat laulavat Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Maria-aiheista musiikkia. Ohjelmassa on mm. W. A. Mozartin ja E. Elgarin Ave verum corpus, A. Nissilän Magnificat, K-E. Gustafssonin ja David Hamiltonin Ave Maria -sävellykset.

Kuoroa ja lauluyhtyettä johtaa kanttori Katarina Engström.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 5,- € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tänä vuonna keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten kouluttautumista Suomessa ja maailmalla.

Sydämellisesti tervetuloa tekemään hyvää!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI TYKS:N OS. UC10 HYVÄKSI

su 31.3.2019 klo 18.00 kirkossa.

Alexander Vinnitski, viulu, David Sarkisyan, alttoviulu, Erkki Lahesmaa, sello, Oskari Pirttimaa, sello ja Mikael Kemppainen, piano soittavat Anton Arenskyn kamarimusiikkia TYKS:n lasten ja nuorten hematologisen osaston potilaiden hyväksi. Arenskyn musiikki edustaa venäläistä romantiikkaa parhaimmillaan. Hänen teoksistaan kuulemme mm. Jousikvarteton Tsaikovskin muistolle.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10,- TYKS:n os. UC10 lasten ja nuorten hyväksi.

Sydämellisesti tervetuloa!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

YHTEISLAULUKONSERTTI YHTEISVASTUUKERTÄYKSEN HYVÄKSI

su 7.4. klo 15.00 seurakuntatalossa.

Toivottuja yhteislauluja lauletaan kanttori Sini Nieminen ja Anneli Uiton johdolla, säestyksestä vastaavat Raision harmonikat. Laulujen lomassa kahvitarjoilu, mahdollisuus ostaa Yhteisvastuutuotteitta.

Kahvitarjoilun sisältämä ohjelma 5,- € Yhteisvastuukeräyksen kautta lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa ja maailmalla.

Sydämellisesti tervetuloa!