Skip to content

Nuorille

Seurakunnassamme on monenlaista nuortentoimintaa. Käy tutustumassa tarkemmin eri sivuilla.

 

ISOSEKSI 10-synttäreille ja leirille tarvitaan isosia. Molemmat pidetään 18.-20.5.2018 Viherlahdessa. Ilmoittaudu isoseksi TÄSTÄ. (Ilmoittautuminen auki su 15.4. asti)

KESÄN 2018 ISOSHAKU KÄYNNISTYY

Hakuaika: 3.-18.4.2018

Hakulomakkeen saatekirjeineen saat Nurkasta. Tervetuloa uudet ja vanhat isoset hakemaan isoseksi kesän tärkeisiin tehtäviin.

Isosvalinnat julkaistaan tuttuun tapaan kevään viimeisten KirkonMenojen

(ke 2.5.) jälkeen srk-salissa. Ensin on kakkukahvit ja isos- ja jatkoisoskoulutuksen sekä kerhonohjaajakurssin todistusten jako.

48h Lanit tulossa 18.-20.6.

Taas olisi mahdollisuus päästä laneihin pelaamaan.
Lanit pidetään Kokinvuoren seurakuntakodilla. Pääasiassa laneissa käytetään tietokonetta mutta voi toki tulla myös konsolilla pelaamaan (oma tv mukaan). Lisätietoja voi kysellä Villeltä!
Yritämme järjestää myös turnauksia lanien aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä voi vaikuttaa mitä turnauksia pidämme. Ilmoittautua lanielle voit tästä!

Maakuntamatkailua!

Raision seurakunta tekee pienen maakuntamatkailun 25.-27.5.. Lähdemme bussilla perjantaina 25.5. ajamaan kohti Laukaata missä yövymme. Lauantaina aamupäivällä käymme tapaamassa laukaalaisia nuoria, jonka jälkeen lähdemme käymään Kuopiossa Lähetysjuhlilla. Yöksi palaamme taas Laukaan seurakunnan leirikeskukseen nukkumaan. Sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdemme Tampereelle missä on muutama tunti aikaa shoppailla. Shoppailun jälkeen suuntaamme takaisin Raisioon. Hinta 45€. Hintaan kuuluu bussimatkat, majoittuminen ja ruokailuista aamupalat ja iltapalat. Ilmoittautua voit tästä. Lisätietoja voit kysellä Villeltä

Nerf-turnaus tulossa!

Paljon puhuttu nerf-turnaus tulee viimein 28.4. klo 17-21. Paikkana tulee olemaan Kokinvuoren seurakunkoti. Aluksi käymme säännöt ja pelialueet läpi. Oman aseen saa tuoda mutta ei ole välttämätön. Suojalasit löytyvät myös seurakunnan puolesta. Osallistujamäärä vaikuttaa siihen millaisen turnauksen pidämme. Mahdollisia palkintoja on myös luvassa. Tarvitsemme ilmoittautumistiedot osallistujista. Ilmoittautua voit tästä. Lisätietoja voi kysellä Villeltä