Myllyn kauppakeskus

Raision seurakunta on avannut uuden toimipisteen Myllyn kauppakeskukseen. Uudella toimintamuodolla vastataan toiveeseen siitä, että seurakunta voisi olla entistä lähempänä ihmisiä ja heidän arkeaan ja näkyvillä siellä missä muutenkin liikutaan ja vietetään aikaa.

Seurakunnan läsnäolo ja toiminta Myllyssä etsii vielä muotoaan, ja sitä lähdetään kehittämään saatujen kokemusten, toiveiden ja ideoiden pohjalta. Tarkoituksena on luoda paikka, jossa on helppo pistäytyä ja tutustua seurakunnan tarjoamiin palveluihin, hakea tietoa toiminnasta, osallistua ohjelmahetkiin, tavata seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia tai vain istahtaa levähtämään hetkeksi viihtyisään olohuoneeseemme tai hiljaiseen huoneeseen kauppakeskuksen vilinän keskeltä.

Ohjelmassa on mm. puuhahetkiä lapsille, musiikkihetkiä, nuorteniltoja ym. ja pappikin on tavattavissa päivittäin noin parin tunnin ajan.

Seurakunta pyrkii pitämään tilan avoinna Myllyn aukioloaikoina, minkä toteutumiseksi kutsutaan seurakunnan omien työntekijöiden lisäksi mukaan myös vapaaehtoisia seurakuntalaisia päivystämään ja osallistumaan tähän uuteen toimintamuotoon. Lisätietoja tarjolla olevasta vapaaehtoistyöstä saa esimerkiksi sivulta:

Myllyn toimitilamme on auki pääsääntöisesti:
ma–pe 10–20,
la 10–19 ja
su 12–18

Myllyn toimintaamme koordinoi pastori Karoliina Haapakoski.
Yhteystiedot:
karoliina.haapakoski@evl.fi