Skip to content

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakon kesäajan aukiolot:

Naulakko on auki kesäkuussa seuraavina torstaipäivinä klo 12-14:

7.6., 14.6.ja 21.6.

Naulakko on suljettu heinä- ja elokuussa. Mikäli haluaisit käydä Naulakossa heinä-elokuussa, ota yhteys diakoniatyöntekijöihin.

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään asiakasta löytämään sopivat tavarat.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kuusi kertaa, enintään kerran kuukaudessa. Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Tarvittaessa voit pyytää uuden tavaranhakulomakkeen diakoniatyöntekijältä päivystysaikana.

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi?

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus),  torstaisin klo 10-11. Muina aikoina voit sopia  Naulakossa käynnistä diakoniatyöntekijän kanssa tai soittaa suoraan Naulakon vapaaehtoiselle, puh. 040-5113 706.