Raision seurakunnalle uudet verkkosivut

2.5.2019 07.00

Raision srk etusivu

Uudet verkkosivut ovat toteutettu seurakuntien tarpeisiin suunnitellulla ja kehitetyllä Lukkari-julkaisujärjestelmällä, jonka rakenne ja ulkoasu pohjautuvat kirkon jäsenten mielipiteisiin ja toiveisiin. Lukkarilla tehdyn nettisivuston on julkaissut jo yli 200 seurakuntaa tai seurakuntayhtymää.

Sivuston etusivulla on monipuolinen tapahtumakalenteri, josta seurakuntalaiset voivat etsiä itseä kiinnostavia tilaisuuksia ajankohdan tai aihepiirin mukaan. Toiminnan lisäksi sivuilta löytyy kattavasti tietoa Raision seurakunnan palveluista, kirkollisten perhejuhlien ja hautajaisten yleisistä järjestelyistä sekä seurakunnan käytössä olevista tiloista.

Raision seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta sekä työntekijäryhmittäin että aakkosittain. Sivujen kautta ovat seurattavissa myös seurakunnan sosiaalisen median sisällöt Facebookissa ja Instagramissa. Suurin osa sisällöstä on paikallista, mutta mukana on myös koko kirkon yhteistä aineistoa. Esimerkkinä tästä Tutki Uskoa -osion linkitykset eri teemoihin, kuten vaikkapa kirkon perinteisiin ja kannanottoihin sekä hengelliseen pohdiskeluun.

Lukkarilla tehdyt seurakuntien verkkosivut ovat responsiivisia ja hakukoneoptimoituja. Sivut siis toimivat luontevasti myös älypuhelimissa ja tableteteissa ja niiden sisällöt löytyvät tehokkaasti Google-hakukoneella.